Submit your Rss Feed Link Below

Sunday, March 21, 2010

Aktier, Aktiehandel, Aktienyt, Aktieanbefalinger - STOCKBLOG.DK

Aktier: Handelsmønstre & Tendenser uge 11/2010Med udgangspunkt i udviklingen i OMXC20, vil jeg med jævne mellemrum opsummere tendenser, som jeg fornemmer i markedet. Det kan være observationer vedr. relativ eller absolut (All Time High, ATH) styrke samt handelsmønstre, der alle kan bidrage til at belyse toneangivende aktørers forventninger til den kommende tid.

Sorteres OMXC20-aktierne på basis af [...]Aktier: Flere C20-selskaber udbetaler “udbytte” - men der er færre “udbytte-dukse”2009-årsregnskaberne viser, at flere C20-selskaber i år planlægger at udbetale udbytte i forhold til sidste år, hvor udbyttebetalingerne i flere selskaber var reduceret til nul eller beskåret kraftigt i forhold til tidligere. 
Antallet af “udbytte-dukse” efter 2009 (her defineret som C20-selskaber, der fem år i træk har udbetalt et konstant eller stigende udbytte) er dog faldet i forhold til sidste år, idet A. P. [...]Aktier: Handelsmønstre & Tendenser uge 10/2010Med udgangspunkt i udviklingen i OMXC20, vil jeg med jævne mellemrum opsummere tendenser, som jeg fornemmer i markedet. Det kan være observationer vedr. relativ eller absolut (All Time High, ATH) styrke samt handelsmønstre, der alle kan bidrage til at belyse toneangivende aktørers forventninger til den kommende tid.

Sorteres OMXC20-aktierne på basis af [...]Topdanmark: Vintervejr tynger 2010-prognosenTopdanmarks (TOP) årsregnskab (se det her) viser et resultat for 2009 på 1.446 mio. kr, hvilket er omkring 200 mio. kr. mere end hvad Topdanmark selv havde kalkuleret med efter 3. kvartalsregnskabet med selskabets resultatmæssige prognosemodel.
Forbedringen i det realiserede resultat i 4. kvartal skyldes en kombination af bedre investeringsafkast (100 mio. kr.) og et bedre resultat [...]Genmab: Skuffende forsøgsdata forstærker fokus på kapitalbehovGenmab (GEN) har offentliggjort skuffende forsøgsdata (se her) for kræftmiddelhåbet Zalutumumab til behandling af hoved- og halskræft, hvor det primære mål med forsøget ikke blev nået.
Målet var, at patienter behandlet med Zalutumumab skulle leve 50 pct. længere end de patienter i forsøget, der fik anden behandling. Men resultatet blev, at Zalutumumab-behandlede patienter i snit levede 30 [...]Aktier: Handelsmønstre & Tendenser uge 09/2010Med udgangspunkt i udviklingen i OMXC20, vil jeg med jævne mellemrum opsummere tendenser, som jeg fornemmer i markedet. Det kan være observationer vedr. relativ eller absolut (All Time High, ATH) styrke samt handelsmønstre, der alle kan bidrage til at belyse toneangivende aktørers forventninger til den kommende tid.

Sorteres OMXC20-aktierne på basis af [...]DSV: Forventer vækst på 3-7 pct. i 2010Transportselskabet DSV (DSV) har fremlagt en årsrapport (se den her), der viser et årsresultat på 191 mio. kr. ud af en omsætning på 36.085 mio. kr.
I 2009 har DSV været ramt af krisen og oplevet en negativ organisk vækst på markante -20,2 pct. Og i løbet af 2009 har DSV i to omgange nedjusteret forventningerne til omsætningen - se [...]Mærsk: Forventer “beskedent” overskud i 2010A. P. Møller-Mærsk (APM B) har offentliggjort en årsrapport (se den her) med Gruppens første underskud siden stiftelsen i 1904. Årets resultat blev på -5,5 mia. kr. (mod et overskud på 17,5 mia. kr. i 2008). Dermed er underskuddet øget med yderligere ca. 1,6 mia. kr. i 4. kvartal.
Det er i særdeleshed containerskibsfarten og relaterede aktiviteter, der [...]

No comments:

Post a Comment